Idag använde vi oss av hälften Parmesanost och hälften vällagrad prästost. Ta din favorit, men låt det gärna vara en ost med mycket smak, tex Västerbottenost.
Stek svampen i smör och krydda den med salt och peppar. Garnera med svamp, timjan och parmesan. Jag lagade en krämig vegetariskCarbonaramed 3 sorters svamp
Ibland har det hänt att jag fått kommentarer i stil med. Skölj och strimla mangolden, skala och flisa vitlöken, tärna potatisen och halvera brysselkålen
En kväll kom han med idén om att laga Zetas vegetariska spagetti carbonara till middag. Blanda tomatfräset med pastan och rör sedan ner ägg- och ostsmeten
Vi kan också tipsa om en annan vegetarisk gratäng som vi gjort med broccoli och där västerbottensosten också bidrar med sin goda smak, klicka här för receptet
Pasta Carbonara. Till middagen så lagade jag ett recept på vegansk Pasta cabonara eftersom jag bara skulle laga till mig själv medans dem andra åt korvgryta
Lägg upp den stötta brysselkålen i tallrikar, toppa med såsen och dekorera med en rå äggula i sitt skal (den överblivna vitan kan exempelvis användas till maräng eller stekas till frukost)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.