Vegetarian celeriac polpette in a rosemary plum tomatoes sauce
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Polpette, ca 46 st
  • 1 kg rotselleri
  • 2 dl vatten
  • 2 stora ägg
  • 3,5 dl havre
  • 0,5 dl rismjöl (eller annan mjöl)
  • 2 tsk salt
  • peppar
  • 2 msk rosmarin, hackad
  • olivolja, till bakning
  • 2 burkar plommontomat, hela
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 4 msk kapris
  • ½ tsk salt
  • peppar, efter smak
  • några kvistar rosmarin
  • parmesanost till servering
  •  
  • Polpette, about 46 pieces
  • 1 kg/ 2,3 pounds celeriac
  • 2 dl/200 ml/0,8 cup water
  • 2 eggs, large
  • 3,5 dl/1,4 cup rolled oats
  • 0,5 dl/0,2 cup rice flour (or flour of your choice)
  • 2 tsp salt
  • peppar, to taste
  • 2 Tbsp rosemary, chopped
  • oliv oil, for baking
  • 2 cans of plum tomatoes
  • 3 garlic cloves, chopped
  • 4 Tbsp capris
  • ½ tsp salt
  • peppar, to taste
  • a few sprigs of rosemary
  • parmesan cheese for serving

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.