Rör sirap, det mjölkfria margarinet, salt och kanel till en pösig massa. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin
Jag har nästan alltid gjort dem mjölkfria genom att använda mjölkfritt margarin och havregrädde. Jag är så ovan att använda dessa glutenfria mjölmixer så jag vågar mig inte på några större bakverk, men i en sån här kaka med endast 4 msk känns det som att det nästan skulle gå lika bra utan, så risken för ett misslyckande minimerades. 250 g smält mjölkfritt margarin. 250 g smält mjölkfritt margarin
Går det ens att baka något semmelliknande utanägg. Barndomens hetvägg - semla i mjölk, var gott. Eftersom jag nu har uteslutit även ägg ur min kost då jag följer Medical Mediums program för att läka ut EBV, så blev det en ny utmaning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.