Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god. Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk
Sköter sig själv och bara omger alla goda råvaror med varandras kärlek. Krämig currygryta – i ugn. Mat som blir supergod utan massor med tid spenderad med att hacka å röra
Den här mustiga vegangrytan är HUR god som helst, och passar extra bra nu i vintertid. Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
salt & peppar. Ris kokat i kokosolja med curry och gurkmeja, vitlök, lök och röd chili samt ugnsbakade rödbetor med ´vegan parmesan´och en god grönsallad med lite solrosskott och groddar
Vill man undvika sötningsmedel så går vanlig honung eller agave bra istället. Platta till och tryck ner tummen i mitten på varje kaka och fyll med en tsk chiasylt
Mixa tills fyllningen är krämig och slät. Raw cheesecake medhallon. Botten är gjord på nötter och är naturligt sötad med dadlar och fyllningen är gjord på cashewnötter, kokosgrädde och citron
Raw proteinshake medhallon och vanilj. Jag använder just nu hampaproteinpulver som jag tycker blandar sig väl med smaker av frukt och grönt och det blir jättegott i smoothies och shakes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.