Jag kan ibland riktigt känna att kroppen kräver en smakrik och ”ren” linsgryta utan konstigheter. Egentligen kan den vara klar att avnjutas inom 20-30 minuter men jag föredrar att koka den lite längre, uppåt 40 minuter. Tillsätt ingefära, vitlök och chili och fortsätt att steka på i ca 3-4 minuter. Related 20-30 minuter m
Självklart är kontot för alla, vare sig du är student eller vegan. De har för mycket vätska - och vätska är någonting t om den torraste rivna moroten är fylld av så man lurar sig själv ganska lätt
Lättgjord injera- recept HÄR. Mesir wat är en smakrik linsgryta från Etiopen. Jag rekommenderar varmt att du testar denna nyttiga linsgryta, riktigt god
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Jag kan ibland riktigt känna att kroppen kräver en smakrik och ”ren” linsgryta utan konstigheter
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
TwitterFacebookGoogleLinkedInTumblrPinterestE-postSkriv utRedditPocketGillaGilla Laddar. Glutenfria bönburgare 7-8 stycken. Stek på medelhög temp i olja ca 4-5 min per sida
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen. Till en form 18Øcm eller 20-22Øcm. 3/4 dl Soya- eller havregrädde. 3/4 dl Soya- eller havregrädde
Bröden håller sig i plastpåse i rumstemperatur i 3-4 dagar. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. Related 3-4 dagar Du kan ersätta jästen. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.