Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa dadlarna i en mixer. Tillsätt jordnötssmör, vaniljpulver, kokosolja och mandelmjölk och mixa till en jämn smet
VeganChokladfudge med nötter och frukt. Put the coconut oil, chocolate, peanut butter and cocoa in a. Idag bjuder jag på ett recept på en nyttigare variant av fudge, som smakar hur gott som helst
Jag äter mycket vegetarisk mat, och ett stort plus är om det jag bakar och lagar även är veganskt. För att brownien ska hålla ihop bra och bli sådär härligt kletig använder jag chiaägg istället för ägg (chiafrö och vatten)
Licorice ChocolateFudge Frosting. Melt togheter chocolate and butter in a saucepan on low heat. Häll kola-fudgen över brownien och låt stå i kylskåp minst ett
Licorice Brownies with Licorice ChocolateFudge Frosting. But since I´ve really been into licorice lately I´ve somehow found myself adding licorice granules to my chocolatefudge frosting when I was experimenting with the recipe
Idag ska jag visa en produkt du aldrig någonsin tidigare använt dig av men som kan göra något så vackert och fantastiskt som en vegan och glutenfri chokladbrownie
Jag övervägde att kila till affären och köpa Ben&Jerry's ChocolateFudgeBrownie, man blir ju sugen på glass när det äntligen är lite varmt, men kom sedan på att jag ju kan skapa något liknande själv
Jag vad väldigt sötsugen idag och sugen på en bit kladdkaka men då hittade jag detta receptet på en lite nyttigare variant av en brownie, precis vad jag behövde
Drizzle with extra melted chocolate if desired. 13 oz unsweetened baking chocolate cut into small pieces. 11/3 cup chopped dark chocolate Enjoy Life Dark Chocolate Morsels, or Homemade Chocolate Chunks. 1More dark chocolate melted with 1 tsp coconut oil for drizzle optionalPrepare the flax eggs as listed above, allow to sit for 15 mins while preparing the rest of the batter. 1In a medium saucepan over very low heat melt the baking chocolate while stirring constantly, then stir in the almond butter to combine. 1Fold in the chopped dark chocolate (or morsels or chunks), then transfer the batter to a parchment lined 8x 8 inch baking pan, scraping to get all the batter. 1These brownies are at their fudgy-est after chilling in the fridge and then allowing to settle back to room temp for about an hour
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.