Veckomatsedel vecka 35
Att vara mamma och gilla livet
Att vara mamma och gilla livet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g valfria makaroner
  • 1 liter mellanmjölk
  • 1 tsk salt
  • 2 msk socker
  • 0.5 tsk mald muskotnöt
  • redning mjölk+mjöl
  • 4 laxfileer alt 800 g laxsida (jag använde hel laxsida, fryst)
  • 2 pkt Cantadouost basilika o vitlök
  • 5 dl vispgrädde
  • några nävar blandade oliver
  • 1 ask fina coctailtomater
  • 2 dl riven ost (detta la jag själv till)
  • salt o Knorr fiskkrydda (detta la jag själv till)
  • Ugn: 225*
  • 1 kg marinerad flintastek..i vakumfrp
  • 1 stor lök
  • 2 vitlöksklyftor 500 g passerade tomater
  • 2 msk kinasoja
  • 1 dl chilisås
  • 1 citron 5 dl vispgrädde
  • 1 ask champinjoner
  • 1 röd paprika
  • sirap
  • 1 broccolistånd salt
  • svartpeppar
  • vitpeppar
  • paprikapulver
  • salladskrydda
  • 1 köttbuljong redning
  • 1 brk Findus spagettringar i tomatsås
  • vatten
  • 1 lök 2 vitlöksklyftor 1 brk passerade tomater
  • 1 hönsbuljong 2 dl kokta ärtor/majs/paprika
  • 0.5 pkt fryst basilika
  • 0.5 falukorvsring
  • salt
  • vitpeppar
  • svartpeppar
  • paprikapulver
  • grillkrydda
  • 1 franskbröd 75 g margarin mjukt
  • 2 vitlöksklyftor 0.5 pkt fryst persilja
  • 2 dl riven ost
  • Ugn: 225*
  • 1 kg kycklingfilé
  • 2 röda lökar
  • 3-4 msk vinbärsgelé
  • 1 msk dijonsenap
  • 4 msk kycklingfond
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt
  • peppar
  • ingefära
  • vitlökspulver
  • kinasoja
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl créme fraiche
  • 200 g vindruvor
  • redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.