Veckomatsedel vecka 34 – 2015 (mjölkfri)
Nicklas Kokbok
Nicklas Kokbok
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 starka korvar, typ kabanoss
  • 2 purjolök 5 st broccoli
  • 1 påse haricot verts
  • 6 st paprikor
  • 2 blomkålshuvud 1 bit ingefära
  • 1 burk tonfisk i olja
  • 1 burk sardinmästarens brisling (delikatessrökt i rapsolja)
  • 1 citron 2 ägg 1 förpackning persilja
  • 1 förpackning sesamfrön
  • 6 stora potatisar
  • 500 g kassler
  • 1 förp Jeezly perfekt pizzaost
  • 1 förpackning Planti Creamy Cooking el Imat
  • 1,2 kg köttfärs
  • 1 påse morötter
  • 1 röd chili
  • 1 burk hela tomater
  • 1 förpackning körsbärstomater
  • 1 förpackning Go Green bönmix (utesluts vid sojaallergi)
  • 1 förpackning chipotlepasta
  • 400 g champinjoner
  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 stor kålrot
  • 1 lime 600 g fläskfilé
  • 1 paket bacon
  • 1 squash 1 flaska olivolja smaksatt med chili och vitlök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.