Gör så här. Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver inte särskilt mycket omsorg, men ändå. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
"Man ska bjuda kroppen på nått gottsåatt själen har lust att bo i den". Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen
T o m gott glutenfritt bröd. När det visade sig att Dagens lunchpannbiff inte var glutenfri erbjöds jag oxfilé med rödvinssås, rostade grönsaker och stekt färskpotatis
Ta fram ägg i god tid såatt de blir rumstempererade. Jag har länge gått och funderat på hur jag ska göra min favoritsås, majonnäs, ännu godare och ännu mer nyttigare
Alla recept kommer så småningom att finnas med på bloggen. Det kommer att bjudas på mycket nya recept denna gång, men favoriterna Citron o kardemummabullar kommer att få följa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.