Den här gången blev det en vegetarisk variant med fänkål, zucchinioch citron, väldigt god. Krydda med salt och svartpeppar, vänd ner en klick smör och parmesanen
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Det ska bli skönt att ta en paus från zucchiniätandet, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ganska snart att vara dösugen på maträtter medzucchini igen och börja längta till nästa skördesäsong
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsås ochzucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Nu är jag sugen på att även göra min egen tahini men till det här receptet fick det bli en färdigköpt och den passade väldigt bra i morotssoppan tillsammans med fänkålsfrön och kummin
Lägg i zucchinibitarnamed snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.