Veckans vegetariska: Glutenfri grönkålspizza med fänkål och mandlar
Sandras matkrypin
Sandras matkrypin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 g jäst
  • 400 g kallt vatten
  • 50 g rismjöl
  • 20 g majsmjöl
  • 90 g bovetemjöl
  • 60 g maizena
  • 0,5 tsk salt
  • 15 g fiberhusk
  • Créme fraiche
  • Mozzarella
  • Riven cheddar
  • Fänkål
  • Grönkål
  • Rödlök
  • 2 dl mandlar
  • 800 g rödkål
  • 2 tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 2 äpplen
  • Gör såhär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.