Sen så är det himla kul när dom som är lite sådär fina av sig sitter där och pillar medkräftskalenoch försöker se snygga ut när dom äter fastän det är apselut totalt omöjligt att käka kräftor snyggt så det ser egentligen bara ännu knäppare ut när man försöker
varmrökt lax ochingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Plocka basilikabladenoch mixa dem tillsammans med parmesan och crème fraîche
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt medden här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladenoch, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Sås med smak av citron, honung, senapoch päron. Äntligen fredag ochäntligen semester. Semestern firades in med ett restaurangbesök, men igår grillade vi
Fajitas, fajiiitas, faschiiithas – med het mango & papayasalsa. I det här och några följande blogginlägg kommer jag ur kassen att presenteraen middag i taget, för att sedan i ett avslutande inlägg, dela med mig av samtliga erfarenheter kring detta växande sätt att få hem mat till sitt bord
Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli ochen krämig avokadosallad. I dag fixade jag till en snabb middag till mig ochmakenmed det jag hade hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.