Varmrökt lax med ninonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg lax
  • varmrökt
  •  
  • Mandel- och citronströssel
  • ½ dl mandel
  • flagad
  • 75 dl bladpersilja
  • 1 st citron
  • rivet skal
  • 1 msk olja
  • 5 krm salt
  • 1 msk parmesanost
  • riven
  •  
  • Ninonsås
  • 5 st gul lök
  • 1 ½ dl vatten
  • ½ st grönsaksbuljongtärning
  • 3 dl gröna ärter
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 2 tsk pepparrot
  • ½ tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.