Goda varma mackor på gång. Snabba och enkla att göra, på 30 minuter har du en liten aptitretare, en lunch, en nattmacka eller bara ett mellanmål. Du behöver, för 6 st smörgåsar
Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter 8 skivor jättefranska. Lägg ut brödskivorna på en plåt, bred ett tjockt lager champinjoncrème på brödskivorna
Älskar varma mackor brukar nästan alltid bara göra med smör, skinka, tomat, ost och lite pizzamix men igår brede jag även på philadelpihaost för det låg ett paket i kylen
Servera de varmasmörgåsarna med sallad och gräddfil. Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 15 minuter. 3 kryddiga korvar. 3 tomater
Gratinera tills smörgåsarna fått fin färg. 13 g. 35 E%. 23 E% 2 msk chilisås. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ihop chilisås och majonnäs och bred på brödet
3. 1 l svamp , ca 3 dl hackad fräst. 1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Borsta svampen och skär den i bitar. Lägg svampen i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Jag serverade den med sallad och extra lufttorkad skinka. Jag föredrar att grädda de varmasmörgåsarna ganska lågt i ugnen för att brödet ska bli krispigt och gott men osten inte brännas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.