Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär
Salt & peppar. Smaka av med salt & peppar. NOM, NOM, NOM. Var sugen på något riktigt gott till middag idag och den här smörgåstårtan var precis vad jag behövde
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Stek på ganska svag värme en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända
Den VARMA smörgåstårtan. Torsdag har vi idag och då är det soppa som gäller. Jag älskar soppor men inte just ärtsoppa… Varför just ärtsoppa på torsdagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.