Krydda med vitlökspeppar, timjan och flingsalt. Smörj en ugnsform med olivolja. Ansa kycklingfiléerna. Under tiden värm cremé fraichen och lägg sen i gorgonzolan så den smälter
Servera kycklingenmed sallad, bbq sås ochpitabröd. Smaka av med salt. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj salladen väl och låt den rinna av på en handduk
Krydda med vitlökspeppar, timjan och flingsalt. Smörj en ugnsform med olivolja. Ansa kycklingfiléerna. Under tiden värm cremé fraichen och lägg sen i gorgonzolan så den smälter
rostad kyckling. gorgonzola. 1Jag slog äggHacka löken i små bitar och svamparna i 4-6 bitar. 1Stek lök och svamp i en stekpanna med lite olivolja på medelhög värme tills vi ser att löken börjar bli transparent. 1Tillsätt färsk spenat, salt efter smak och koka i några minuter tills det är reducerat. 1Medan spenaten kokar, smuler du den grillade kycklingenoch hugger upp den. 1Tillsätt kycklingen i pannan och stek den i några minuter med grönsakerna. 1Tillsätt sedan osten i bitar och den avdunstade mjölken. Rör om några gånger och koka 3-4 minuter på låg värme tills osten har smält helt. 1Rulla ut smördeget och sticka basen där vi ska placera fyllningen med en gaffel för att förhindra att den sväller. 1Täck hälften av smördeget med fyllning av kyckling, grönsaker och ost och lämna ett utrymme runt det för att stänga det. 1Måla kanten med piskat ägg. 1Vik smördeget och försegla kanten med hjälp av en gaffel. 1Pensla hela ytan på smördeget med piskat ägg. 1Om du inte vill att smördeget ska svälla upp för mycket kan du sticka upp det på smördeget med en gaffel. 1Placera i ugnen förvärmd till 200 ºC och baka i cirka 25-30 minuter tills vi ser att smördeget är väl gjort
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Plocka upp kycklingenoch stek först på hög värme, sänk sedan och låt efter steka lite
Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 600 g tillagad kyckling. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter. 600 g tillagad kyckling
Skumma av om det behövs och häll upp sylten i rengjorda ochvarma glasburkar. Till söndagsmiddagen gjorde jag en favoriträtt medkycklingoch därefter blev det självklart vaniljglass med varm hjortronsylt - himmelskt gott
socker, balsamvinäger och resten av olivoljan, häll det över de varma linserna. När vi äntligen kommit hem från sjukhuset med dottern och tänkt fira en lång påskhelg, så insjuknar inte sen jag i magsjuka och ligger halva påsken med magkramper
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Servera kycklingenmed sallad, bbq-sås ochpitabröd. Smaka av med salt. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj salladen väl och låt den rinna av på en handduk
salt och svartpeppar. 600 g kycklingfilé. 150 g gorgonzola. 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. Fajitakryddan rördes ihop med lätt crème fraiche, majonnäs och sweet chilisås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.