Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter
Varmamackormedchampinjonstuvningoch ädelostfranskbrödpersiljevitlökssmörchaminjonstuvning (champinjoner, grädde, mjöl, smör, salt och peppar)ädelostostBred smöret på mackan
Till salladen åt vi varmamackormedchampinjonstuvning, gratinerade med lite riven parmesan. Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Ikväll åt vi varmamackoroch nu har fredagsmyset börjat. Tvätta och skiva champinjonerna. Jag gör oftast egen champinjonstuvning när jag gör varmamackor
först sallad, sedan de varma grönsakerna och till sist kycklingen. Pensla med glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt
Fler tips på toast ochvarma smörgåstårtor hittar du HÄR >>. Festligt och gott för liten peng, passar ju bra till fredagsmyset också med lite tomater och gurka till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.