Varmsmörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Plötsligt slog det mig att den gamla 80-90-talsklassikern Varmsmörgåstårta var något jag inte lagat på minst 10 år. Räcker till minst 12 hungriga personer. 2 msk smör. Lager 2. 4×3, dvs 12 skivor bröd på en långpanna. Lägg ut utterligare 12 brödskivor och bred på fyllning 2. Smöra 12 brödskivor och lägg på det sista brödlagret. Grädda 15 – 20 minuter i 225 grader. 2 msk smör. 20 minuter i. 225 grader Servera med sallad
Blev bjuden på en supergod varmsmörgåstårta för av en vän här innan jul,. 2 dl creme fraiche Tomat/Basilika. 2 dl creme fraiche Chili/Paprika. 250 g färska champinjoner. 2 vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 200 grader. 2 dl creme fraiche. 2 dl creme fraiche. 250 g färska champinjoner. 2 vitlöksklyftor
Alltså den här smörgåstårtan. Receptet på smörgåstårtan hittade jag hos Smaskelismaskens. 2 askar Creme Bonjour grekisk vitlök. 2 dl crème fraiche. 2 gula lökar. Ca 2 dl vatten. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 askar Creme Bonjour grekisk vitlök. 2 dl crème fraiche. 2 gula lökar. Ca 2 dl vatten
Här kommer tjejkvällens varmrätt. En mumsig smörgåstårta som serverades med sallad och vitlökssås. 2 Creme bonjour grekisk vitlök. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 2 gula lökar. ca 2 dl vatten. 2 Creme bonjour grekisk vitlök. 2 gula lökar. ca 2 dl vatten
Denna goda smörgåstårta bjöd jag på när sonen fyllde 10 år. Det här behöver du till en smörgåstårta (6 personer). 2 förpackningar med Creme bonjour vitlök. 1 creme Frachie 250g. 2 tärningar köttbuljong. 2 dl vatten. Gratinera i 225 grader i 15-20 minuter. 2 förpackningar med. 2 tärningar köttbuljong. 2 dl vatten. 225 grader. 15-20 minuter Se
2 stora vitlök. 2 paket pålägg rökt kalkon. 2 st creme fraiche (4dl). 2 stora tomater. Sätt på ugnen 200 grader. 2 stora vitlök. 2 paket p. 2 st creme fraiche. 2 stora tomater
4 små smörgåstårtor12 franskbrödBaconlager. 2 pkt bacon0,5 purjolök1 creme fraciheen skvätt sojachampinjonersalt och pepparÄgglager. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. 12 franskbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.