Jag gjorde en väldigt smarrig varmsmörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. smörgåstårta,. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.