Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Supergod varmsalladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Gör spagetti av zucchinin, koka sedan upp vatten och vänd ner zucchinipastan så den blir varm
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svamp och pancetta. Lägg i en stor salladsskål. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Den här "salladen" åt jag till middag idag, tillsammans med quinotto på svart quinoa, lök, morötter, svamp, tomat, buljong, vitlök, timjan, basilika och svartpeppar
Till salladen åt vi varma mackor med champinjonstuvning, gratinerade med lite riven parmesan. Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Häll över röran på en bädd av spenat- ochsalladsbladen. Låt köttet vila medan du blandar samman fiskbuljongen, saften ur limen och apelsinen, chillin, ingefäran och sesamoljan i en skål
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Rostbiffen helstektes långsamt i ugnen och serverades sedan med en varmsalladoch fikon. Under tiden kötten vilade så stekte jag skogschampinjoner, sparris, tomater ochmachesallad lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.