Flytta över bakplåtspapperet till den varma plåten. 1. Blanda vetemjöl och salt i en matberedare. Tillsätt vatten och olivolja och kör ihop till en deg
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Den är god varm, ljummen och kall. Receptet är taget från. Det här receptet är verkligen toppen. En jättegod sallad som skulle funka lika bra på en picknick som en buffé
Bilen är på verkstad, så när jag skulle handla mat fick jag ta cykeln. Jag kände mig som en plattfotad fransk hemmafru när jag balanserade matkassarna på styret
Recept på deg. 1. Gör degen. Sätt ugnen på högsta värme samtidigt som du sätter in en plåt. 2. Kavla degen till en tunn rundel och lägg den på bakplåtspapper
varm punsch. Vispa soppan med en ballongvisp så att skalresterna fastnar i vispen och skaka av dem i en skål vid sidan om, så att soppan blir len och fri från skalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.