Variation på rostad glutenfri mysli
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl mandlar
  • 4 dl naturella cashewnötter
  • 4 dl pumpafrön
  • 4 dl solrosfrön
  • 2 liter havregryn - både Semper, Urtekram, Reco Market och Friends of Adam har garanterat glutenfria
  • 4 dl kokosflingor
  • 4 dl naturella kokoschips
  • ½ dl vatten
  • ½ dl avocadoolja eller mandelolja
  • 2 msk dadelsirap eller flytande honung
  • 1 msk malen kanel
  • 1 tsk nystött kardemumma
  • 2 dl skalade hampafrön
  • 1 dl krossade linfrön
  • ½ dl nyponmjöl
  • (½ dl valfritt bärpulver - äpple eller havtorn ex)
  • rikligt med valfria torkade bär och frukter - jag hade äppelbitar, tranbär och russin
  • 3 dl hirspuffar
  • 3 dl bovetepuffar
  • eventuellt också boveteflingor eller quinoaflingor av corn-flakestyp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.