Perfekt att tillaga köttbullarna på långpanna iugn när man ska göra stora mängder köttbullar. Påpåskafton kommer jag bjuda påpåskbuffé här hemma, och för att slippa stressa ini det sist förberedde jag med att steka köttbullar redan nu i helgen
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen påfalukorv och potatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat påkorvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Slå på såsen påfalukorvsbädden och låt gärna stå och gotta tillsig ett tag. Lägg hälften av korvskivorna underst i en medelstor ugnsform och lägg på äpple och lök
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Lägg korven i en ugnsform. Riv äpplet och blanda allt tillfyllningen men spara ½ dl ost. Skär ett djupt snitt längs med korven och fyll med röran och strö över den sista osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.