Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Hemgjord trillingnöt, nu behövervi inte sörja längre. Apropå praliner så måste den mest omtalade pralinen just nu vara trillingnöten, denna underbara chokladbit ska ju nämligen försvinna ur den klassiska chokladasken och därför tänkta jag ta tillfället i akt att visa hur enkelt du kan gör dina egna
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Undrar just varför den inte tillverkas mer. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att viville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvis har fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Det blev verkligen supersmarrigt, varför äter man rödkål så sällan. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
På så sätt har jag alltid sköljda, goda, knapriga nötter i kylen som är redo att mumsas på när jag vill utan att jag behöver smådutta med blötläggning varje kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.