Börja med Pannacottan. Haha SUPERGOD blev pannacottan som är anpassad efter vegetarianer (dock inte veganer) eller för personer som inte äter riktig gelatin, den blir lika god som vanlig pannacotta, och detta är speciellt en hit för en person som tycker om smörkolasås Vilket jag själv inte är så förtjust i utan ska nästa gång värma en burk dulce de leche och ringla över
Värm på medelvärme. Så gör du din egen Twix i megaformat – med bara tre ingredienser Så gör du glass på bara två ingredienser (utan glassmaskin) Dagens godaste
Pots de Créme med Choklad, Smörkolasås & Havssalt. Häll ett lager medsmörkolasåsen på toppen av chokladkrämen, strö över en nypa salt, toppa slutligen med en klick lättvispad grädde och hyvlad choklad
Vaniljpannacotta. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar. Skrapa ur frukterna och sjud ihop med vatten, socker och citronsaft
Lägg gelantinet i en bunke med kallt vatten. Eftersom det blir skummigt när man kör med mixer, så kan du ta såsen från värmen och röra i den en stund så försvinner skummet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.