Vaniljpannacotta med rabarberkompott och kardemummastekt havregrynsfras
Glimten i grytan
Glimten i grytan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pannacotta
  • 11 dl vispgrädde (originalreceptet säger 15 dl men jag hade bara 11 dl laktosfri vispgrädde hemma)
  • 5 dl gammaldags mjölk (jag tog vanlig "röd" mjölk i brist på laktosfri gammaldags mjölk)
  • 2 st vaniljstänger
  • 2 dl ekologiskt rörsocker
  • 10 gelatinblad
  • Rabarberkompott
  • 800 gram rabarber
  • 2 dl ekologiskt rörsocker
  • 1 dl vatten
  • 2 msk maizena
  • 0.5 dl vatten
  • Havregrynsfras
  • 6 dl havregryn
  • 1 påse (2 msk) kardemummakärnor
  • 100 gram smör
  • 2 dl ekologiskt rörsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.