Vaniljpannacotta med rabarber och jordgubbskompott
Enkelt & Gott
Enkelt & Gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 st gelatinblad
  • ½ dl strösocker
  • 2 ½ dl standardmjölk
  • 4 dl grädde
  • 1 nypa salt
  • ½ vaniljstång, bara fröna eller lite äkta vaniljpulver
  • 2 ½ dl rabarber, skurna i ca 1 cm tjocka bitar
  • 2 ½ dl färska jordgubbar, skurna i bitar
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 1 tsk majsstärkelse
  • ½ vaniljstång eller lite äkta vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.