Vaniljpannacotta. Värm upp grädden med socker och uppskuren vaniljstång utan att det kokar. Rör ner blött gelatin i passionsfruktspadet tills det är upplöst
byt ut vodkan mot sockerlag smaksatt med vanilj, eller lite vaniljsyrup som finns i välsorterade mat/kaffebutiker och pasoan mot passionsfruktsjuice (röd om det finns)
Ta försiktigt loss formens kanter och garnera medpassionsfruktskött. Blanda mandelmjöl med smör i en matberedare och lägg seda i övriga ingredienser och kör tills du fått en jämn deg
Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Lägg gelantinet i en bunke med kallt vatten. Eftersom det blir skummigt när man kör med mixer, så kan du ta såsen från värmen och röra i den en stund så försvinner skummet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.