Den här bakelsen var ett experiment då jag tidigare hade testat och göra jordgubbs sorbet med basilika som blev riktig gott så då var jag bara tvungen och göra bakelse oxå
Vaniljmousse. Vispa grädden med den urgröpta vaniljstången. Garnera med citonmeliss eller mynta. Vaniljmoussemed rabarberkompott toppat med marinerad jordgubbar 6 portioner. Skär rabarbern i cm stora bitar och lägg i grytan tillsammans med övriga ingredienser, låt sjuda i ca 7 min tills allt mjuknat
Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Bred ett lager med nutella på varje platta. Gör då dessa underbara nutella bakelser. Lägg wienerbröden med skarven lite invikt under sig på plåt med bakpapper
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Tänkte överraska med ännu en soppa. Smaksätt med salt och peppar. Toppa soppan med bacon före servering. Felicia sa, " Det blir väl något med kyckling eller fläskfilé
Toppingen ska inte vara rinnig utan krämig, så var försiktig med vattnet, ta lite i taget. Para nu ihop hjärtan så att du har en bit av varje med toppingen överst (se bild)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.