Servera medvispadgrädde eller vaniljglass samt färska jordgubbar eller andra bär. Nästa gång jag gör kakan blir det kanske någon annan choklad i stället, varför inte hallon- lingon- eller blåbärschoklad
Fyll den enkelt medgrädde och bär, kanske ringla över lite kolasås eller lite smält vit choklad. Nu är det snart dags för midsommar och jag tänkte passa på att tipsa om en riktigt härlig sommardessert som du kan toppa med dina favoritbär
Vispa grädden och spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärskabär. Nu när det är säsong för färskabär så tycker jag att det är trevligt att använda mycket bär i mina bakverk
färskabär som blåbär andra bär du gillar. Lägg en klick yoghurt och lite bär på en pannkaka, lägg en pannkaka till ovanpå, ringla överlite honung och servera
Det här är en frosting man kan äta med sked, och den går med all säkerhet att lägga i en skål, toppa medfärskabär och kanske en smulad kaka och så har ni världens bästa efterrätt
Servera gärna medvispadgrädde och bär. Servera gärna medgrädde och färskabär. Grädde och bär. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk med en visp och blanda de torra ingredienserna i en bunke
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. 1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.