Det blev inkokta päron med mandelkola, mandelflarnochvaniljglass. Servera medvaniljglass. Igår hade vi gåfest i byn och vi fick äran att bjuda några trevliga grannar på dessert
Att servera färska bär medvaniljglass är en klassiker som min farmor ofta bjöd mig på som barn. När det kommer till vaniljglass finns det ju hur många olika varianter som helst
Rå vaniljglassmedapelsin-och mandelkola och. Nästa gång gör vi jordgubbsrippel i, eller kiwibitar (för det var jättegott till), sedan blev vi väldigt sugna på att göra en variant på "Solero-glassen", Då tänkte vi att man kan ha samma vaniljglass-bas, mango/ananas/passionsfrukts-rippel i och samma överdrag
Vaniljglassmed rabarberkompott och italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.