Vaniljcupcakes med Espressofrosting på veganskt vis!
MatildasMat
MatildasMat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 av Matilda Lämna en kommentar
  • 12-14 st
  • Ingredienser
  • Muffins
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 60 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl oatlys matlagningsgrädde
  • 1 1/3 dl oatlys havremjölk
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 7 dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 1/4 dl oatlys havremjölk
  • 1/4 dl kallt espresso

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.