NEKTARIN & JORDGUBBSPAJ MED YOGHURTFYLLNING. GLUTENFRI En söt paj med syrlig fyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte med vaniljpulvret
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Vik ihop längden med remsorna växelvis mot mitten, klipp bort deg som blir i vägen. Vik ihop längden med remsorna växelvis mot mitten, klipp bort deg som blir i vägen
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. Innan du lägger upp dem till fikat så tar du (med fördel) bort pappret, penslar bullarna med smält smör och doppar dem i strösocker
Idag MÅSTE jag bara dela med mig av ett recept som en vän tipsade om på FB (Hej Ingela H. Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Dekorera gärna med ett par hallon på toppen. VANILJ PANNACOTTA MED HALLON 4 port. 4 dl vispgrädde1 vaniljstång eller några droppar tevia vanilj1 tsk gelatinpulver (motsvarar 2 gelatinblad)2 nävar hallonLägg gelatinpulvret i vatten för att svälla (det står på förpackningen hur mycket vatten det ska vara)
Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo. Idag testade jag att mixa yoghurt med grädde till glassen och det blev syrligt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.