Jag har svårt för "Idol"-manéren i tävlingen/TV-programmet Sveriges Mästerkock. Det blir väldigt stort fokus på utslagsmomentet, med "nervpirrande spänning" när de enväldiga domarna ska bestämma om någon ska åka ut eller gå vidare
. Julafton har inte ens infunnit sig och jag börjar redan tröttna på julmaten. Inte bra. För ovanlighetens skull är jag inte alls sugen på kött den här julen
Nyss hemkommen från Paris där julen var allt annat än vit. julpynt och ljus precis överallt och samtidigt som det var 6-7 grader varmt och man kunde sitta på uteserveringarna under infravärmen
När man väl ha öppnat en pestoburk så måste den användas upp inom några dagar. Att blanda ner överbliven pesto med nykokt pasta är en riktig höjdare och så enkelt och snabblagat som det kan bli
Lördag 14 maj 2016. Vi skulle kunna komma med en hel del goda recept på grillat men eftersom den goa sommarvärmen är borta som genom ett trollslag nu så väljer vi att bjuda er på ett säkrare kort idag
Att göra egen ravioli kräver lite pill och tålamod. Man kan givetvis använda sig av färdiga, färska pastaplattor avsedda för lasagne, men de måste vara av bra kvalitet annars är de för styva
Pesto, vilket underbart påfund det är. Jag verkligen älskar pesto, all sorts pesto. Kanske att vanlig pesto gjord på basilika och pinjenötter är den som de flesta tänker på när de hör ordet pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.