Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat, och rör ner i smeten tillsammans med gräddfil. Platta till och peta försiktigt med en gaffel så att kakan blir lite marmorerad
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Rör fettet med sockret till en luftig massa. Skrapa ned smeten i en väl smord form, som du också har bröat med glutenfri mjölmix, använd gärna en form med löstagbar botten
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Blanda hackade nötkärnor med kanel och strösocker i en skål. Ställ åt sidan medan smeten görs. Arbeta in mjölet omväxlande med filmjölken till en stadig smet
Med en hel långpanna full av donuts ställde jag mig i morses och testade en glasyr jag kom ihåg från gamla tider när det bakades fiffirutor/kärleksmums
resa med maken. Den här kakan är ett sånt från boken "Middag med Mr Latte" (låter inte så seriöst. Mixa smöret med resten av sockret till krämig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.