Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova. Men formella namnet är då Oxfile Wellington fylld med duxellemassaHittade ett recept på recept
Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar. Hetta upp en rymlig stekpanna och låt smöret bli nötbrynt
OxfiléWellington enligt en recept ur en gammal Coop tidning. Med kantareller och västerbottensost. Jag har provat det med champinjoner och fläskfilé men den här rätten, då ska man satsa på lite finare köttbit som man kan lämna lite röd
Min älskade svärfar gick bort på lördagsmorgonen, det var inte oväntat men sorgen kommer ändå. Funderade ett tag på om jag verkligen skulle laga mat som vanligt men till slut blev det så ändå, äta måste man i vilket fall som helst
Här kommer en rätt som nog många tycker är rätt retro. Det har aldrig brytt mig speciellt mycket vad som är retro, inne eller ute, jag äter det jag tycker är gott, och detta är gott
Dagis väntar på måndag, och då blir det inga sovmornar längre. Vad sägs om råbiff till förrätt, OxfiléWellington till varmrätt och så en hallondessert som vi dessvärre gick "bet på", så den delar jag inte ens med mig här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.