Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Receptet är delvis inspirerat av en cashewglass som mamma hade gjort i somras då jag var hemma, men då jag aldrig tog receptet fick jag komma på min egen version - och den satt som en smäck
Blåbärstårta med choklad och hallon. Här kan du själv välja hur surt eller sött du vill att det ska vara, smaka av med citron och sötning tills du blir nöjd
Den är raw, vegan ochglutenfri. Här kan du själv välja hur surt eller sött du vill att det ska vara, smaka av med citron och sötning tills du blir nöjd
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Glutenfria himmelska pannkakor med jordgubbar ochraw vaniljsås. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. Det ska egentligen bara mixas och kylas. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.