Och det är dessutom väldigtkonstigt att det intefinns mer och bättre veganska alternativ på olikatapasrestaurangeriSverige (åtminstoneintei Stockholm där vego idag = ost på allatapasrestauranger jag besökt)
Tunnt skivad. (Ta det försiktigt för musslorna kan vara salta). Börja med att försöka förmå musslorna att fälla ur sanden genom att lägga dom isaltat, ljummet vatten ett par timmar
Ikväll blev det en bitgrillat rågbröd som vi gned in med lite färsk vitlök och toppade med en blandning av hackad vattenmelon, rödlök, ruccola och tomat vänt iliteolivolja och balsamvinäger, därpå lite rökta musslor och breasola
Och det är dessutom väldigtkonstigt att det intefinns mer och bättre veganska alternativ på olikatapasrestaurangeriSverige (åtminstoneintei Stockholm där vego idag = ost på allatapasrestauranger jag besökt)
Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänken. musslorna öppna sig, plocka bort och släng de musslor som inte öppnar sig
Lägg ner pepparfrukten och vitlöksklyftorna. Låt dem bara bli varma, under någon halvminut. Längre koktid förstör hela rätten, då blir räkorna sega och torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.