…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Nu tänkte jag dela med mig av några tips på vad man kan göra med äggvitor som blir över. Hoppas att ni fått liiite inspiration vad ni kan göra med äggvitorna
Jag skulle kunna förvrida sanningen lite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
Vad tänker ni andra äta ikväll. För erkänn, hur många av er har inte stått och kikat på jordärtskockorna i affären och funderat vad ni mer kan laga på dem än soppa
Blanda ihop allt med händerna tills du får en fast deg. Vad gör jag för fel. Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Till detta serverar du klyftpotatis eller vad du gillar. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Jag ska visa imorgon vad som mer följde med hem. 2 paket frysta kantareller1/2 paket västerbottenost1 gul lök2dl grädde1 morot skivad med osthyvelTimjan, salt och pepparsmör till stekningalla ingredienser är ekologiska förutom västerbottenosten, bandpasta, salt och peppar. 1 morot skivad
Svårt att komma på vad du/ni skall äta till middag ikväll. Jag kanske kan hjälpa till där. Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu
250 g kabanosskorv, skivad, 1 kg fläskfilé, putsad och skivad, 1 st köttbuljongstärning, 5 cl balsamvinäger, 1 msk vetemjöl, 0,5 l vispgrädde, 1 burk syltlök (400 g), 1 burk svarta oliver (330 g), 3 st paprika blandade färger, 2 hg ättiksgurka skivad, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.