Man blir mörkrädd när en del läkare och dietister fortfarande rekommenderar personer med vikt och hälsoproblem att fortfarande äta inflammatorisk & kolhydratsbaserad kost, gärna med kalorihets i fokus som ofta knäcker den drabbade på sikt
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar därjag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Recept på klassisk skärgårdssill i len och krämig sås gjord på crème fraiche och majonnäs
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Och så stöter jagpådetta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
) Men vi kan inte säga det tillräckligt många gånger, egen inlagd firre är så enkelt att fixa till och så mycket godare än den man kan köpa på glasburk i affären, det lovar vi er också
Detärhärligt med överraskningar, närjag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad detär för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.