Jag älskar inlagd rödlök men inte allt socker som man använder, så hittade jag ett recept med lime för ett tag sen i en tidning som jag testade idag och det blev perfekt
Banansemla. Det här med microkakor är ju riktigt smidigt. Det går snabbt, det blir lika gott som om man tillagar dem i ugnen och det är enkelt att röra ihop om man får oväntade gäster
Snabbfixad microkaka med banan och choklad. Får ni oväntat besök ibland och står utan fikabröd eller ni kanske bara vill fixa en god kaka snabbt, då har jag lösningen här
Man kan väl säga att sötad musli är väldigt mycket godare. Då överdriver man ju inte. Men efter att ätit denna i några dagar har man vant sig och tycker att den är god, den med
Jag lagar många maträtter där en osötad grov senap är en ovärderlig ingrediens. Från början använde jag grov Dijonsenap, men sen ett halvår tillbaka går den inte att hitta i en enda butik i vår närhet
Även om marmeladen är osötat så innehåller torkad frukt väldigt mycket kolhydrater. FikonmarmeladHär kommer receptet på den osötade fikonmarmeladen vi åt till frukost idag på rostat formbröd
Äppelpaj. I fredags åt vi äppelpaj till eftermiddagskaffet. lyxigt och gott. Jag gjorde pajen i portionsformar, perfekta att ställa fram och alla får varsin
Osötat äppelmos är perfekt på gröten, som ingrediens i desserter eller går bra att använda i bakning där det kan ersätta smör/kokosolja helt eller delvis och gör att bakverken blir saftiga utan tillsatt fett
Denna tårta har endast sötning från dadlarna i botten. Botten. 2,5 dl sötmandel 12 medjool dadlar 1 tsk vanilj2-3 msk raw kakao Mixa allt i matberedare och tryck ut i en avtagbar form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.