Vörtbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 större bröd
  • 4 små bröd
  • Dag 1, kväll
  • 600 g (6 dl) kokhett vatten
  • 125 g (2 dl) rågmjöl
  • 200 g (3 1/2 dl) rågsikt
  • Dag 2, morgon
  • skållningen från gårdagen
  • 100 g (1 dl) rågsurdegsgrund
  • 50 g (1 pkt) jäst
  • 650 g (11 dl) vetemjöl special
  • 100 g (3/4 dl) flytande vörtextrakt
  • 200 g (1 1/2 dl) mörk sirap
  • 20 g (1 msk) salt
  • 1 tsk malen pomerans
  • 1/2 tsk malen kryddnejlika
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk malen ingefära
  • 150 g (2 dl) russin kan uteslutas förstås, jag har själv inga russin i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.