Vörtbröd
"Utan Allt" - Matblogg för allergiker
"Utan Allt" - Matblogg för allergiker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vörtbröd, 1 bröd
  • 50 g jäst
  • 50 g mjölk- och sojafritt margarin
  • 3/4 dl ljus sirap
  • 3/4 msk malda pomeransskal
  • ½ msk malda nejlikor
  • ½ msk mald ingefära
  • ½ tsk salt
  • 5 dl cola, Ej light-varianter (eller julmust om man tål det)
  • 1 msk Fiber
  • Husk
  • 1 tsk bakpulver
  • 3½ dl teffmjöl
  • 5-6 dl Lailas naturligt glutenfria mjöl ("Lailas gula")

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.