Vörtbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter porter
  • 2 dl och
  • 1 liter porter
  • 2 dl och
  • Vörtbröd
  • 4 limpor
  •  
  • Skållning
  • 500 gram vatten
  • 250 gram fint rågmjöl
  • 1250 g vetemjöl
  • 10 g mald nejlika
  • 10 g mald ingefära
  • 10 g mald pomerans
  • Skållningen från steg 1
  • 200 g vatten
  • 75 g honung
  • 200 g flytande vört
  • 75 g mörk sirap
  • 100 g jäst
  • 25 g havssalt
  • ägg och smör till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.