4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Strimla isbergssalladenoch skär gurkan i smala stavar på längden. Lägg i en bunke och häll på vinäger, olja och kryddor
Stek i en stekpanna ingefära ochsalladslökoch servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingen i en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatisoch toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatisoch toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Salladmedkrispiga grönsaker och dill. I vår sallad umgicks rucola med lövtunna skivor av rå polkabeta och fänkål (mandolin, säger jag bara, it's the shit), rivna bitar av dill samt en tjock dressing med senap och balsamvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.