Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Deg till baugette, brödoch pizza. Degen lärde jag mig sätta under bakkursen på Solhaga Stenugnsbageri och har bakat både baugetter, bröd, focaccia och även pizza enligt brödreceptet många gånger sedan dess
Jag har haft span på ett bröd ett tag nu och när mamma undrade om jag kunde bidra med något till påskbuffén kom jag att tänka på brödet men det visade sig då att jag glömt att spara sidan som favorit men efter många olika sökningar hittade jag tillslut samma bröd fast på en annan blogg
Lägg i champinjoner och rör om, låt stå till svampen släppt sin vätska och den kokat in igen. Skär champinjonerna i mindre bitar, finhacka dill och purjolök, finriv osten
Det här receptet har jag gjort några gånger nu, efter att ha fått det av fina Matilda som brukar göra dessa brödtill mammafrukostarna som vi har varje vecka, och de levererar varje gång(när man inte tar gammal jäst)=) Så goda
Frukostlyxade till det idag och bakade bröd. Jag tycker vi har så tråkigt bröd hemma och efter att ha läst "Den hemlige kocken" så har jag blivit lite avskräckt från att äta köpt bröd med långt hållbarhetsdatum
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott brödoch sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Laxrulle på low carb bröd med pepparrot och cream cheese-fyllning. Det kan ibland vara svårt att hitta tillbakatill träningen om man vilat lite för länge och ätit lite för mycket
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Du gillade bröden med rågmjöl och hasselnötter bäst, de andra slängde du i frysen. Blanda ut jästen i yoghurten (så gott det går, man ser den knappt) ochtillsätt sedan resten av ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.