Då passar det bra att vi just idag firar att eleverna nått upp till det mål vi satt för vår vägning av matrester, till lunch serverar vi en tacobuffé som belöning
Anledningen till detta är att när vi ska slippa att scrolla genom alla inlägg med sill för att hitta fram till receptet vi är ute efter, det är inte alltid vi kommer ihåg vad vi döpt dom till
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
solen tittar fram och snön den gnistrar. Hej alla bloggläsare där ute. och kylan håller i sig. För att värma sig lite sätter man eld i brasan och kör igång med ett scones bak
Vispa oavbrutet. Min man och jag slog våra huvuden ihop, och kom fram till att vi helt enkelt ville enkelpanera dem i rågmjöl och steka dem i smör (så klart)
Koka sparrisen kort i fem minuteroch häll av vattnet. Nu chansar jag ändå på att det är våroch har du tur får du snart tag på svensk sparris från Gotland eller Österlen
Vi hade sparris tjock som babyarmar så den fick gå i tio-tolv minuter. Avslutningsvis konstaterar vi att åtminstone en av våra många katter inte gillar löjrom
Therese är precis som jag mycket förtjust i allt gott från naturen, så jag tipsade om receptet när hon hade varit ute på en fototur i skogen häromdagen och hittat vårens första harsyreblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.