Våfflor med spenat, basilika och fetaostkräm
Ekoista
Ekoista
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • . 10 våfflor
  • 1 burk kokosmjölk (400 ml)
  • 4 ägg 3 msk jordmandelmjöl* (eller mandelmjöl)
  • 1 msk fiber husk
  • 2 tsk kokosolja
  • 1 tsk bakpulver
  • 30 gram färsk babyspenat
  • 2 msk hackad basilika
  • 1/2 dl vatten
  • salt
  • kokosolja till gräddning
  • 150 gram fetaost
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl creme fraiche (eller ytterligare 1/2-1 dl majonnäs)
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 kruka färsk basilika
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.