Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
Servera grädden till våfflorna tillsammans med färska bäroch lönnsirap. När du har en slät smet utan klumpar är det bara att grädda dina våfflor i ett hett belgiskt våffeljärn
Det är våffeldagen på söndag och ta då tid att göra några våfflor, varför inte till brunchen kanske. Grädda sedan våfflorna i ett varmt våffeljärn tills de blir gyllenbruna
Våfflor är kanske inte det matigaste men med keso ochbär så blir det ganska bra. Ibland blir jag sugen på något speciellt och känner att det vill jag ha, som när min ena son i veckan sa att han ville ha våfflor så vart jag fast
Cheesecake medmascarponefyllningoch färska bär. Bred över kakan och toppa med färska bär. Så när svärfar kom hem med ett paket McVities, färska franska jordgubbar och föreslog att man kunde göra något med ost… vad annat kunde jag göra än att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.