Grädda i 150° i ca 15 minuter. Det här receptet kommer ursprungligen från Mariann Anderssons bok Baka med LCHF, men jag har i vanlig ordning ändrat lite, bland annat så tycker jag att hon har alldeles för mycket stevia i sina kakor
Det här har varit det längsta uppehållet sedan jag började med bloggen. En hel vecka mellan inläggen. Ledsen för det, men det har bara varit en sådan vecka
Om du bara ska välja en rätt för påsklunchen från min blogg så rekommenderar jag denna. Riktigt gott. ) Om du kan, välj lax med lite tjockare skivor, om skivorna är alltför tunna går de lätt sönder när man gör rullarna
I vår familj äter vi ofta våfflor, så det blir nog inte glädjeyra när jag plockar fram laggen idag. Tänkte dela med mig av det här mjölkfria receptet på våfflor
Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
hahah Deras önskan var att få våfflor till mellanmål. Grädda våfflorna och servera med sylt och grädde, vi hade även tunna bannan skivor till våra våfflor, mums
Har experimenterat fram ett riktigt gott recept på glutenfria våfflor som tack vare mandelmjölet blir härligt frasiga utan enorma mängder tillsatt fett
Samma sak är det med våfflor i muffinsform. Jag använder min morfars recept på frasvåfflor med mineralvatten, men det går säkert lika fint med något annat recept (eller färdig mix om man har brådis)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.